17. toukokuuta 2011

Kulta pieni, jos olisit jaksanut odottaa, niin olisit nähnyt sen, miten valo voittaa lopulta pimeyden...

Heei..

Pahoittelen, etten ole tässä viikkoon taas kirjoitellut, mutta ei ole vain jaksanut/muistanut.
Viime viikko meni aika tavallisesti, ihan kamalasti mitään kummallista ei tapahtunut.

Tiistaina ja keskiviikkona olin treeneissä, oli todella hauskaa. Tiistai oli rankka, koska otteluvalmentaja pisti meidät sykkimään niin, että jalat hapotti ja silti piti vaan potkia. Tekkee hyvvää. :D Treenien jälkeen jäätiin taas Juhan kanssa painimaan ja muutakin höntsäämään. Yritettiin tehdä kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisomista yms. Juha osaa, minä en. :D Kärrynpyörän tekeminen on ehkä maailman vaikein asia mun sisäistää. :D
Myös keskiviikko oli aika rankka, kun ensin siivosin salia kaksi tuntia, treenailin itsekseni reilun tunnin ja sitten siihen päälle vielä kaksi tuntia ohjattua treeniä.
Torstainakin piti mennä treeneihin, mutta ihmiset saivat mut ylipuhuttua menemään kotiin katsomaan Suomi - Norja - ottelua. Noh, ihan hyvä niin, kun peli oli hyvä, enkä välttämättä olisi edes jaksanut treenata.

Perjantaina Lindani tuli kylään. <3 Oltiin mun luona reilu tunti ja pelattiin tietokoneella monopolia, sit käytiin hakemassa Lindan sisko synttärijuhlista ja vietiin hänet kotiin. Sitten takaisin Nurmijärvelle. Käytiin Subissa hakemassa leivät ja mentiin taas mun luo kattomaan Erikoisrajajääkäreitä. :D Meiltä oli jäänyt se päätösjakso väliin.
Linda lähti kotiin ja mä aloin katsoa Suomi - Venäjä - ottelua. Oli kyllä huikea ottelu. Suomi pelasi kisojen parhaimman ottelun ja Granlundin maali oli vähintäänkin hienoin, jonka olen eläissäni nähnyt.

Viikonlopun vietin Tallinnassa opettajakamujen kanssa. Käytiin syömässä hyvässä ravintolassa lauantai-iltana. Oli huippuhyvä pihvi!! Ainoa miinus ravintolalle siitä, että jouduimme odottamaan alkuruokia toista tuntia.
Sunnuntaina lähdin shoppailemaan Rocca a mareen, Viron suurimpaan ostoskeskukseen. Siellä oli huikeasti alennuksia ja koetinkin löytää itselleni kengät, muttei löytynyt kokoja. -,- Miksei voi olla 41 koon jalka? xDD
Huikean hyvä porukka meillä tuolla. Pari kertaa meinasi itku tulla, kun tulee ikävä näitä ihmisiä, kun kesäloma alkaa. Ja kun en edes tiedä, olenko ensi syksynä enää täällä töissä vai opiskelemassa.
Illalla katsoin sitten MM-finaalin ja sain sitten laulaa Maamme-laulun seisten ja kovaa! :D En ajatellut ollenkaan, että naapurit saattaisivat häiriintyä. Kenties hekin kaikki katsoivat matsin, niin ei meteli haitannut. :D
Illalla piti vähän fiilistellä, joten otin itsestäni Maailmanmestaruuskuvan:



Eilen katselin viikonloppuna väliinjääneitä ohjelmia ja tottakai MM-juhlat torilla. En lähtenyt paikan päälle. Ehkä ensi vuonna sitten. ;)

Tänään en mene treeneihin, koska väsyttää niin hirveästi. Toivottavasti en ole kohta taas kipeenä.
En tajua, miksi oppilaat tulevat kouluun kuumeisina tartuttamaan muita!!

Heippa taas ensi kertaan, koetan kirjoittaa vähän useammin. :)

-Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti