9. kesäkuuta 2011

I know you're somewhere out there, somewhere far away....

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

Heei taas!
Toi biisi, jonka sanat on tossa... <3<3 Rakastan! Bruno Mars - Talking to the moon.. Niin hyvät sanat! :')

Mutta juuh, oltiin isolla porukalla torstaina katsomassa uusinta Jack Sparrow- leffaa. Meitä oli Juha, Niina, Linda, Niklas ja minä. Leffa oli yllättävänkin hyvä, vaikka usein sanotaankin, että jatko-osien myötä leffat vain huononevat.

Perjantaina oli pelipäivä töissä. Aivan upeassa kelissä pelattiin oppilaita vastaan pesäpalloa. Itse odotin kenties vähän liikaa, kun ajattelin, että kyllä me oppilaat aina voitetaan. :D Toisin kävi, meitä vietiin kuin pässejä rekanvetoköysissä. Hävisimme siis 2-7. Yhtä tyylikkäästi hävisivät muuten Ruotsalaiset jääkiekon MM-finaalissa Suomea vastaan. :P Joten voimme olla ylpeitä. :D Läppä. Pelaaminen oli todella kivaa, toivottavasti tuosta tulee perinne yläasteelle! :)

Lauantaina sitten koulun päättäjäiset. Lukiojuhlassa meinasi kyyneleet nousta silmiin, kun alkoi ajatella, kuinka itse oli jännittämässä kahdeksan vuotta sitten eturivissä, missä vaiheessa saa laittaa lakin päähän. :)

Sunnuntaina oltiin Niklaksen, Rasmuksen, Eliaksen, Sandran, Niinan ja Lindan kanssa Sääksissä(paikallinen uima-ranta). Muksut eivät kuulemma olleet koskaan ennen olleet siellä. Ja sen kyllä osaltaan huomasi, sillä olimme siellä yli viisi tuntia, eivätkä lapset missään vaiheessa millään lailla viitanneet, että he haluaisivat jo pois. Vesi oli mukavan viileää ja ilma lämmin. :))
Kotimatkalla kävimme jäätelöllä. :)

Pieni painimatsi Niklaksen kanssa

Oon taikuri, osaan seistä veden päällä yhdellä jalalla. ;)

Elävältähautaamista. :P

Maanantaina oli vuorossa vähän pyykinpesua ja sitten illalla suuntasin veikalle. Kävimme Hobby Hallissa ja kaupassa ostoksilla ja ilta meni sitten höpötellessä. :)

Tiistaiaamuna oli suuntana Espoon Leppävaara ja Laurean ammattikorkeakoulun pääsykokeet. :D
Veljeni on siellä ollut koulussa jo puoli vuotta ja itse hain siis sinne kouluun. Aamu meni hengaillessa veikan ja muiden tutor-opiskelijoiden kanssa. Vähän kyllä kieltämättä jännitti. :D Itse kirjallinen koe oli osaltaan helppo, osaltaan aika haasteellinen.
Matikan osuus oli kasa naurettavan helppoja pääsylaskuja ja suurin osa vielä käytti laskinta. :D:D Englanninkielinen, kuusisivuinen artikkeli ruokamatkailukulttuurista taas oli aika haastavaa luettavaa. Itse kysymykset ei olleet hirmu hankalia. Lisäksi oli essee aiheesta We don't eat like this at home - food on holiday, se oli aika helppo kirjoittaa. :D

Illemmalla käytiin vielä rangella lyömässä palloja. Aika hyvin lähti lyönnit, vaikken omilla mailoilla lyönytkään. Aivan uskomattoman hieno ilma ja hinku pelaamaan ihan kierrokselle on valtava! :) Ensi maanantaina ilmeisesti ollaan menossa pelaamaan veikan kanssa. Tallinnassakin täytyisi käydä golfaamassa. :)
Illalla syötiin kanaa ja jänskättiin keskiviikon pääsykokeita, kun veikan avovaimolla oli myös pääsykokeet. :)

Veikka ja tuleva kälyni lähtivät kohti Kouvolaa jo hyvin aikaisin aamulla ja itse jäin dataamaan. Oma haastatteluni kun oli vasta 15.30. Kahdentoista jälkeen läksin junailemaan Espooseen. Kävin Sellossa pyörimässä, enkä ostanut mitään.
Haastattelu meni kivasti, vaikken pääsytkään sanomaan kaikkea sitä, mitä olin ajatellut sanoa. Ennen huoneeseenmenoa ei jännittänyt lainkaan, mutta kun istuin haastatteluparini kanssa kahden virkapukuisen naisen eteen, alkoi perhosia lennellä vatsassa. :D
Noh, ihan hyvin se meni. Nyt ei auta kuin odotella tuloksia.

Läksin yhdessä haastatteluparini kanssa junalla Helsinkiin. Hän ei ole juurikaan Helsingissä liikkunut, joten saatoin hänet oikeaan bussiin ja suuntasin itse Kamppiin.
Näin Taijan, Ninan ja Piian, jota en ollut koskaan ennen tavannut kasvotusten. Oli aivan huikeaa nähdä heidät kaikki. :) Taija ja Piia ovat hirmu samannäköisiä, enkä ihmettele muutenkaan, miksi he ovat niin hyviä kavereita keskenään. :P Molemmilla niin samanlaiset jutut. :D Ikävä Taijaa oli jo kova. Viimeksi näin hänet, kun tulin kertausharjoituksista kotiin joskus kuukausia sitten. :/

Dodiin, tähän kerkesin aamulla kirjoittaa. Aika sopivasti, koska nyt jatkuu vaan, mitä oon tänään tehnyt. :)
Aamulla tein pari annosta ruokaa, söin toisen ja toisen vein salin jääkaappiin. Rullaluistelin Sääksiin, ihan yksikseni menin. :)
Aika paljon oli tuttuja, Norakin tuli, vaikka aamulla kun nopsasti nähtiin, niin sanoi ettei tulisi. :D
Uin ja otin aurinkoa. Onneksi tajusin aamulla ostaa aurinkorasvaa, olisi palanut muuten aikas pahasti. Vähän on koko päivän irtoillut nahkaa hartioista ja käsivarsista. Mutta vähän kosteusvoidetta, niin kyllä se siitä! :)

Ilta menee pakatessa viikonloppua varten. Kutsu Suurelle budoleirille, Tampereen Varalaan, tuli sittenkin, vaikka ensin sanottiin, ettei tarvetta olisi. Ei haittaa, tosi kiva on lähteä leirille, siellä on paljon mukavia ihmisiä ja HYVÄÄ RUOKAA!! <3 Tänä vuonna saadaan ilmeisesti melko hyvä kelikin. Kaksi edellistä vuotta on ollut aika sateisia. Huono puoli tässä on kyllä se, että lauantaina kun mennään Särkänniemeen, niin jonot ovat varmaan sadan metrin mittaiset. :D
Tosin itselleni riittää, että pääsee kerran Tornadoon ja Tukkijokeen. :))

Sunnuntaina kenties näen Taijan taas, kun tuun takaisin Tamperelta. :) Ois kiva! :)

Nyt Jari taas hiljenee. Kiitoksia kaikille lukijoille! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti