2. kesäkuuta 2011

I'm forever alone and sou sääd..

Heih!

En ole taas hetkeen kirjoitellut, pahoitteluni siitä.
Kaikki aika on mennyt johonkin ihan muuhun kuin tietokoneellaolemiseen, eli oon kai tehnyt jotain ihan järkevääkin. :P

No, mutta tässä hieman jotain selvitystä, mitä olen viimeisen viikon aikana tehnyt.

Viime viikon maanantaina olin siis Järvenpäässä vetämässä treenit Sisu Gymin taekowndoporukalle. Sain kyydin molempiin suuntiin kyseisen puljun omistajan avustuksella. Treenarit olivat hurjan iloisia minut nähdessään ja se, jos mikä lämmittää sydäntä. :) Treenit menivät hienosti, niin isojen kuin pienempien osalta.
Keskiviikkona heillä oli vyökoe, ja kuulemani mukaan liki kaikki saivat uuden vyöarvon. :) Olen ylpeä heistä!! :D

Tiistaina olin matsitreeneissä. Ei paljoa potkittu panssariin, mutta pistariin sitäkin enemmän. :) Lisäksi taekwondotreenien jälkeen treenattiin Juhan kanssa vapaaottelun kaltaista häröilyä. Pystyssä nyrkkeilyä ja mattopainia :D

Keskiviikkona menin töiden jälkeen tuttuun tapaani siivoamaan salia ja tein siinä kuntopiirin samalla. Vähän ennen treenien alkua sain kuulla, ettei vetäjää tulekaan, joten vedin sitten junnutreenit yksin ja isompien treenit yhdessä Juhan kanssa. :) Treenien sisältö koostui kuperkeikka-kärrynpyörä-vartalonhallintatreenistä sekä itsepuolustuksista. Linda oli myös treeneissä ja onnistui masentamaan Juhan ja mut onnistumalla sivukuperkeikassa heti alkuunsa. Me kun Juhan kanssa jouduttiin hinkkaamaan ja treenaamaan sitä jonkin verran, ennen kuin se oli edes sinnepäin. :D Linda siis hämmästytti jälleen. Hänen kandintyönsäkin kun meni niin upeasti, vaikka hankaluuksia oli.

Torstain treenit jätin suosiolla väliin, jotta nähtäis Lindan kanssa vielä ennen viikonlopun tuloa. Käytiin hakemassa subista leivät ja kiirehdittiin mun tykö ja katsoimme Night at the Museum - ja Rush Hour I- elokuvat. :) Ens kerralla sitten ainakin Rush Hour II- elokuva. :P

Perjantai oli viikon paras päivä, vaikka kaikkea mahtavaa mahtuikin viikkoon. Läksin töiden jälkeen Helsinkiin YourMove-tapahtumaan. :)
Tapasin Kampissa Tytin<3, jota en ollut nähnyt liki kahteen vuoteen. O_o Hän oli muuttunut mun mielestä aika paljonkin, niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin. Oli kaunistunut entisestään ja oli puheliaampikin. Yritin tarjota hänelle jäätelöä, muttei hän suostunut. :( Teki itsellä niin paljon mieli jätskiä, niin oisin halunnut. :D Mutta en sitten käynyt ostamassa. Höpöteltiin kaikesta mahdollisesta; Geokätkeilystä kyläkouluihin. :P Harmi, ettei keretty olla sitä reilua tuntia pidempään yhdessä, mutta sovittiin, että kesälomalla nähdään!! :) Ja silloin on otettava se yhteiskuva meistä! :)
Näinpä hänen äitinsä ja siskonsakin. :) Oli jännää.. Tytti lähti äitinsä ja siskonsa kanssa syömään ja itse läksin vesisaateeseen juoksemaan kohti Kisahallia. Joudun lopulta juoksemaan vanhalle jäähallille asti, josta sain sitten kyydin porttien sisäpuolelle. Nyt on jo ikävä. <3 "Sou sääd" ja "forever alone". Tytti tartutti noi mulle. :P

YourMove oli tapahtumana huikean kiva! :) Valvoin iltaisin ja öisin 18 taekwondonuorukaista. Majoituimme Itäkeskuksen peruskoulussa, joten muutaman kerran saimme ratikalla ja metrolla liikkua edestakaisin. Vähän turhan pitkä matka kyllä majoituksen ja tapahtumapaikan välillä, mutta ei se mitään. Niillä mentiin. Saatiin metroissa ja ratikoissa kivasti katseita, kun meitä oli niin iso joukko! :P
Perjantaina oli parit tkd-treenit, sekä lajikokeiluja. Itse kävin kokeilemassa judoa, painia, thainyrkkeilyä ja kendoa(jossa vilahdin televisiossakin) http://areena.yle.fi/video/1306596535971 kohdassa 21:45 vilahtaa mun selkä. ;)
Launtaian keskityimme oman lajin treeneihin. Treenasimme taekwondo-näytöksissä näkyviä tekniikoita: voltteja, pyöriviä potkuja, murskauksia, yms. :) Iltapäivällä oli viikinkirata-karsinta. Gladiaattoriradan tyylinen rata, joka oltiin tuotu Islannista asti. Kokeilin sitä kerran kunnolla ja roikkuessa meni olkapää pois paikoiltaan, myöhemmässä kohdassa rataa sama olkapää meni uudelleen pois paikoiltaan. Loppuilta meni sitten tuskaillessa, kun käsi ei pahemmin liikkunut mihinkään. Lauantai-iltana oli myös konsertti, jossa esiintyivät Kevin Tandu, JVG(Jare & VilleGalle) ja Don Johnsson Big Band(jota emme jääneet katsomaan, koska he esiintyivät niin myöhään)
Sunnuntaina oli yhdet lajiharjoitukset, Viikinkiradan finaali, jossa WTF-taekwondo saavutti upeasti hopeatilan heti painin jälkeen. Suski, Ronja, Niko ja Mikko taistelivat huikeasti! :)
Kaikenkaikkiaan aivan loistava tapahtuma, jota ei laimentanut edes ajoittainen vesisade. :)

Tässä vähän kuvia YourMovesta:
Työntekijät sai tuollaisen paidan ja putkihuivin. Lisäksi kaikki taekwondolaiset sai rannelompakot. :)

Kevin Tandu

Jare&VilleGalle, nää ei kyl tosiaan olleet mitään hyviä. Ihan surkeita!





Mun "kaulakoru"; kolmen päivän rannekkeet, matkalippu ja Staff- laatta. :)

Kun sai lähteä matkoihinsa, jäin hetkeksi heilumaan leiriläisten kanssa, kävelin tapahtuman muut lajipisteet läpi ja lähdin Itäkeskukseen äitini luokse kylään. :) Olisin halunnut kokeilla joitain lajeja vielä, mutta olkapää ei sallinut. :/
Oli kiva nähdä porukoita taas. Danielin kuontalo on kasvanut ihan hirveästi. Ois ehkä aika käydä parturissa hänenkin. :) Nyt muistin ottaa Rockysta(äidin uusi koiranpentu) kuvia. Herra on todella kova puremaan. Tekee vähän kipeää kun se alkaa jyrsiä kättä. :D Tässä kuvia Rockysta:






Maanantaina oli periaatteessa ihan normaali työpäivä, tosin pelattiin vain aliasta, alfapetiä ja trivial pursuitia. :D
No, okei, pidin mä yhden ruotsinpistarinkin vielä..olen ilkeä! :P
Päivän jälkeen oli opettajien pesäpallotreenit. Oli hieman kivuliasta lyödä palloa, mutta ei se liikaa sattunut. Aika hyvin opet osaa lyödä. Perjantaina tulee tiukka kamppailu ysiluokkalaisten tyttöjen ja poikien kanssa. :P


Tiistaina tuli ensi vuoden seiskat tutustumaan yläasteelle ja he saivat tietää, kuka heidän luokanvalvojansa on ja ketkä ovat tulevat luokkatoverit. Kerkesin nähdä kaikki uudet seiskat, jonka jälkeen tuli matka kohti Linnanmäkeä kahdeksasluokkalaisten kanssa. :) Oli tosi hieno päivä, käveltiin opettajien kanssa vaan ympäriinsä ja istuttiin terassilla. :) Rannekkeen säästin ja menen kesälomalla jonkun kaverin kanssa, jos vain joku lähtee. Innokkaita? :P
Kotona vain lagailin ja kuuntelin musiikkia.

Eilen oli ysienpäivä, gaala oli yllättävänkin onnistunut. Vähän oli epäilyksiä, että ovatko ysit saaneet mitään aikaiseksi. Mutta hieno gaala oli! Joidenkin pukeutuminen menee mauttomuuden rajan yli, kun alusvaatteet vilahtelevat tämän tästä. Ei mielestäni kouluunsoveltuvaa, oli sitten ysienpäivä, abienpäivä, tms.
Työpäivän jälkeen kakkukahvit parille eläkkeellelähtevälle opettajalle. Molemmat ovat minuakin opettaneet yläasteella/lukiossa. :)
Kahvitusten jälkeen oli vielä opekokous, jossa suunniteltiin jo hieman ensi lukuvuotta.
Eilinen oli aika tapahtumarikas päivä, sillä työpäivän jälkeen oli taekwondosalimme viralliset avajaiset ja samalla kevätkauden päättäjäiset.
Tarjolla oli herkkuja ja halukkaat pääsivät potkimaan elektroniseen panssariin ja kokeilla, kuinka kovaa pitää potkaista, jotta saa pisteen. :)
Tässä kuvia salin avajaisista:
Onnea tuova ranneke. Miehille oikeaan, naisille vasempaan käteen

Buddhalainen munkki siunasi salimme




Tänään on ohjelmassa pyykkienpesua, dataamista ja illemmalla katsomaan Pirates of the caribbean: Vierailla vesillä- elokuvaa yhdessä Lindan, Niinan, Juhan ja Niklaksen kanssa. :) Kuulemma on hyvä, mutta sen näkee sitten illalla. :)

Nyt Jari vaikenee taas toviksi. Toivottavasti tajuan kirjoitella kuulumisia vähän useammin. :P

ps. Suvivirrestä tehty Stadin slangilla laulettava versio, katsokees tästä linkistä, http://vimeo.com/24474113 En saa lnkitettyä tähän. :/
pps. Tässä on Bruno Marsin biisistä aika hieno pikkutytön coveroima versio:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti