12. joulukuuta 2011

I have died everyday waiting for you darlin'. Don't be afraid I have loved you for a thousand years...

Heips!

Ei väsytä, ainakaan vielä, joten tulin kirjoittamaan pikaisen postauksen ennen kuin koetan saada unen päästä kiinni.

Joulu on jo ovella, enää alle kaksi viikkoa! :o Edelleen tuntuu ihan oudolta, sillä juurihan joulua vietettiin. En valita siinä mielessä, sillä joulu on paras aika vuodesta, kuten Justin Bieberkin laulaa laulussaan

Misteltoe:
It’s the most beautiful time of the year
Lights fill the streets spreading so much cheer
I should be playing in the winter snow
But I'mma be under the mistletoe...

Olen saanut liki kaikki tilaamani joululahjat kotiini, vain kaksi pakettia puuttuu. Niistä toisen olisin jo saanut, mutta postissa sekoiltiin ja se lähetettiin Klaukkalaan, josta en sitä jaksa alkaa lähteä hakemaan. Joten saan paketin varmaan tiistaina, ellen sitten jopa huomenna. Ensi viikolla tai viimeistään jouluviikolla menen Helsinkiin ostamaan lahjoja, joita en netistä löytänyt/ole järkeä ostaa.

Itsenäisyyspäivänä kävin Myllykoskella kävelemässä muutaman tunnin. Samalla kuvailin vähän maisemia. Lumentulo ei vaikuttanutkaan niin paljon kuin olisin toivonut, kuvista ei tullut kovin talvisia, mutta olkoon tällä kertaa. Käyn uudelleen kuvailemassa, kun lunta on valtavasti! :D Huomaa, että Vantaanjoki on aika sameaa, kun vesi on aivan tuollaista ruskeaa. Uuden kameran kyllä haluaisin, nykyisessä ei riitä ominaisuudet hyvälaatuisten kuvien ottamiseen. :/
Ei hirmu talvinen kuva, mutta vähän sentän valkoistakin maassa

Taiteellista asetelmaa part I

Taiteellista asetelmaa part II
 Loppu itsenäisyyspäivä meni Linnan juhlia katsellessa.

Keskiviikkona sitten taas töihin. En oikein ymmärrä vieläkään, miksei kunnassamme voitu päättää, että Itsenäisyyspäivää edeltävä maanantai oltaisiin järjestetty jollain tapaa vapaapäiväksi. Noh, valittaminen ei enää auta — se meni jo. :D

Viikko meni oikein mukavasti, keskiviikko aamuna koristelin joulukuusen! :D

Kyllä, makuuhuoneessani on juliste yksisarvisesta. <3 Itse asiassa niitä on kaksi.


Kävin hyppytunnillani vähän potkiskelemassa salilla samalla kun siivosin siellä. Tässä vähän kirvespotkupelleilyä. Älkää katsoko liian tarkkaan tekniikkaa, sillä en ollut lämmitellyt yhtään ennen potkuja. En siis saa kroppaani tässä oikeaan asentoon.
Keskiviikkona oli myös äitini syntymäpäivä! <3


Torstaina oli mukava työpäivä ja illemmalla hyvät perustekniikkatreenit päävalmentajamme ohjauksessa. Muutenkin varsinkin tiistain ja torstain treeneissä on vatsalihaksissa pitelemistä, kun on niin hauskaa! :D

Perjantaina oli työpäivän aikana yksi hyppytunti, jonka nuokuin opettajainhuoneessa. Lisäksi, kun pääsin jo klo 12.35, niin menin puutyöluokkaan tekemään Lindan mummille joululahjaa. Tarkoituksena on siis tehdä kaksi voiveistä, paistinlasta ja puuhaarukka. Olen niitä tehnyt n. 2h ja vain puuhaarukka on tekemättä. Ensi viikolla pitäisi siis saada valmiiksi. :) Kävin myös seuraamassa yläasteemme tyttöjen salibandyharjoituksia, jossa he pelasivat poikia vastaan. Ei pojilta kovin kohtelias esitys, mutta ehkä tytöt saivat jotakin sentään irti.

Illalla kävimme Niinan kanssa poomseilemassa (poomse=taekwondon liikesarja). Olimme jälleen kahdestaan. Jostain syystä perjantaisin ei ole käynyt porukkaa.
Lunta satoi pitkin perjantaita ja illalla sitä oli maassa n. 25cm!! Alkoi tulla jo vähän jouluista fiilistä. Loppuilta meni paketteja paketoidessa. Nyt ne odottavat joulua kuuseni alla. :)

Olisi voinut olla parempikin kuva värien suhteen, mutta kelpaa :)


Lauantai meni oikeastaan aika ohi. Lisäilin Deviantartiin kuvia ja pesin pyykkiä. Ohessa vähän tv:n katselua, mutta siinäpä se olikin.

Tänään kävimme Lindan kanssa Rajamäen yläasteen ja lukion joulumyyjäisissä. Linda työnsä puolesta ja itse lähdin seuraksi. Ihan kiva tapahtuma, mutta jotenkin oli vähän latistunutta. En osaa sanoa, miksi.
Loppupäivä meni musiikkia kuunnellessa. mm. Nightwishin uutta albumia, huikean hyvä!! Lindan lähdettyä kotiinsa pelasin vähän Dragon Agea. Viime kerrasta olikin tosiaan aikaa. :D 

Hyvin vanha muokkaus, jonka tein Lindalle

Syyskuussa 2008 @ Fever

Ensi viikonloppuna on taekwondoseuran pikkujoulut ja sitten alkaa parin viikon treenitauko. Pakko sanoa, että IHANAA! Olen viettänyt salilla 15-20 tuntia viikossa käytännössä viime kesästä lähtien. Pieni tauko tekee hyvää!

Nyt voisin käydä nukkumaan, niin jaksaa taas. :) Enää kahdeksan työpäivää vuonna 2011!
Hyvää yötä, hyvää huomenta, mitä ikinä kello onkaan, kun tätä luette. :)

Hyvää joulunodotusta! Pitäkää läheisistänne huolta ja kertokaa, kuinka paljon heistä välitätte!
Kuullaan taas! :)

ps. Loppuun vielä video siskoni laulannasta: mielestäni hän on uskomaton! <3


<3:lla Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti