22. joulukuuta 2011

So let's make the Christmas wish together...


   Ääääk, enää kaksi yötä Jouluaattoon. Aika on mennyt todella nopeasti, juuri oli joulu ja vastahan lukuvuosikin alkoi ja nyt odotetaan jo Joulua. :)

   Viime viikko meni töiden parissa, aika normaali viikko oli, lukuunottamatta perjantain joulukonserttia, joka oli, ainakin omasta mielestäni todella hieno. Enemmän saisi vain olla jouluisia lauluja. Nyt loppuun tuli Last Christmas, joka ilahdutti todella paljon! :) Laulajat olivat hyviä, äänentoisto sen sijaan ei. Valitettavasti välineet koulussamme eivät riitä kunnon äänentoistoon.

   Viime viikko meni myös treenatessa. Maanantaina vedin junnutreenit ja ottelutreenit(joista kyllä potkutreenit tulivat, niin paljon oli ihmisiä sairaana, ettei kunnon treenejä saanut aikaiseksi).
   Tiistaina oli huiman hauskat treenit, varsinkin korealaisen Chorongin kanssa meni itsepuolustusosuus 'vähän' levottomaksi. xD En voi koskaan hehkuttaa tarpeeksi, kuinka hyviä treenejä Tiiu vetää. Aina kun hänen treeneistään lähtee kotiin, on hyvä ja iloinen mieli! :)
   Keskiviikon treenit jätin väliin, sillä lähdin Joonas-veljeni kanssa jouluostoksille Helsinkiin. Sainkin aika kivasti ostettua lahjoja, mitä nyt muutamia tietty jäi vielä ostamatta. Shoppailureissun päätteeksi kävimme pienessä ja idyllisessä kiinalaisravintolassa syömässä miniannoksina kaikkea mahdollista. Todella hyvää ruokaa. :)
   Torstaina jälleen huipputreenit Ramilin johdolla. Perustekniikkaa ja poomsea tuli aika vähän, mutta itsepuolustuksia sitäkin enemmän. :) Otin 'varovasti' eli hyökkäsin vain oikealla kädellä, jottei vasen olkapää lähtisi vahingossakaan paikoiltaan. (Harmittaa, kun en ole vieläkään saanut kutsua ortopedille. -,-) Oikean jalan ukkovarvasta sen sijaan en varonut lainkaan ja se kyllä kostautui. Varvas todennäköisesti murtui pari viikkoa aikaisemmin ja kyllä teki höpöä kun se taittui maahanvienneissä.
   Perjantaina siivosin salin lauantain vyökokeita varten ja poomseilin kaikki poomset, mitä osaan. Olen miettinyt, josko opettelisi huvikseen sen viimeisenkin vielä. Sen olen jostain syystä jättänyt kokonaan huomioimatta. :o

   Lauantaiaamuna siis oli vyökokeet. Sain avustaa alkeiskurssijunnujen kokeessa vetämällä alkulämmittelyt, sekä väli- ja loppukuntoilut. Yllättäen vyökokeita oli pitämässä jopa neljä mustavöistä! Yleensä niitä on ollut maksimissaankin kaksi. Kaikilla koe meni tottakai hienosti ja aikuistenkin alkeiskurssiryhmä teki kokeensa mallikkaasti. :) Hyvässä opetuksessa olleet! ;)
   Ennen värivöiden koetta jumppailin kokelaiden kanssa tatamilla. Liki kaikki kävivät poomseja läpi, se näyttää olevan liki kaikilla aina se suurin huolenaihe ennen kokeita. :D Tein itsekin siinä jotain poomseja ja autoin muita, kun pyysivät apua. Kun Ramil huusi, että koe alkaa, niin juoksin sitten salin reunalle katsomaan koetta. Yllätyin, kun Rami käski mut rivin jatkoksi. Sanallakaan ei kukaan varoittanut, että pääsisin osallistumaan kokeeseen. Hetken ajan ajattelin vielä kieltäytyväni, sillä pelkäsin olkapääni puolesta ja kun olin koko viikon treenannut tarkoituksella tosi kovaa ennen joulutaukoa. Menin kuitenkin.
Koe meni oikeastaan ihan hyvin. Itsepuolustuksissa ja askelotteluissa on paljon parannettavaa. Hyppypotkut menivät osittain pipariksi nesteytyneen polveni ja kipeän alaselkäni vuoksi. Lisäksi reiteni olivat hapoilla jo alkulämmittelyssä... Ei todellakaan kaunein ja paras esitykseni, mutta yritin ainakin tosissani. Sain kuin sainkin mustan natsan, vaikka pelkäsin loppuun asti, etten sitä ansaitse.

   Suoraan vyökokeesta menimme varaamaamme leirikeskukseen Lindan ja Niinan kanssa leipomaan joulutorttuja ja valmistamaan muutenkin pikkujouluja. :) Sata torttua, pipareita, suklaakonvehteja, sipsiä, suolatikkuja, leipää, glögiä, kahvia, teetä, mitähän vielä.. Vaikka mitä! :D
Ja alakerrassa oli biljardipöytäkin, joten sitäkin tuli kokeiltua.
Lasten lähdettyä kotiin, alkoi isojen poikien ja tyttöjen pikkujoulut. Saunottiin, pelailtiin bilistä, katsottiin vanhoja otteluvideoita, syötiin ja juotiin. :) Oli todella kiva ilta!
Muutama meistä jäi yöksikin sinne.

   Sunnuntaina en paljoa mitään tehnyt, olin vain paikoillani ja söin suklaata. :)

   Maanantaina oli sitten viimeinen tavallinen työpäivä, joskin aika joulutunnelmissa kaikki oli. Oppitunneilla syötiin karkkia ja energiajuomia. :o
   Tiistai oli lyhennetty loppuvaksi 12.30 ja keskiviikkona oli joulujuhla ja joulukirkko. Sittenpä alkoikin loma! :)
   Tiistaina kävimme Lindan kanssa jouluostoksilla Klaukkalassa ja saimme tosi hyvin ostettua kaikkea. :) Pari lahjaa uupuu, mutta en ota niistä stressiä, ne voi antaa joulun jälkeenkin. :P Oli tosi hauskaa pyöriä Lindan kanssa kaupoissa. :)

   Koko eilispäivän käytännössä siivosin, kämppä oli ihan hirveässä kunnossa, kun ei treenien takia koskaan kerennyt siivota. Kaikki tavarat levällään lattialla. Voin sanoa hävenneeni itseäni! :S Noh, nyt on kämppä melkein tiptop-kunnossa. :)

   Tänään teen lanttulaatikon ja huomenna matkaan veljelle. Perinteisesti pelaamme pleikkaria aamuyöhön asti ja olemme rättiväsyneitä jouluaattona. :D Mutta ei väliä, perheen seura piristää kummasti!

  Jos en enää ennen joulua tule postailemaan, niin toivotan hyvää joulua teille kaikille. Olkaa ystävällisiä toisillenne ja kuten edellisessä postauksessa sanoin, osoittakaa läheisillenne, kuinka paljon heistä välitätte. Se on sitä oikeaa joulun henkeä!

Feliz navidad!

<3:lla, Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti