4. huhtikuuta 2011

Hey there honeybee Will you give me...sugar?

Hej!

Eilinen meni aika kivasti, käytiin Lindan ja Sandran kanssa kirkossa kun siellä oli Sandran kerhon järjestämä kirkko ja seurakuntatalolla oli korvapuusteja ja mehua. :)
No, Sandra ei mitään syönyt tai juonut, joten saatiin Lindan kanssa enemmän pullaa. :P

Loppupäivä sitten meni Rakkauden anatomiaa katsellen. Mun oli tarkoitus katsoa Detroitin pari väliinjäänyttä jaksoa, mutta koska mulla oli netti poikki ja digiboksi on verkossa, niin ei siitä sitten mitään tullut, joten katoin siis Rakkauden anatomiaa.

Tänään oli kiva päivä töissä, en vaan tajua, miten yläasteikäiset lapset eivät osaa pitää välineistään huolta. Milloin on vihko, milloin kirja kotona, läksyt tekemättä ja tullaan kaiken lisäksi myöhään tunnille. Ja mikä pahinta, aikuisia ihmisiä ei kunnioiteta millään muotoa. Ei vaan mee mun pieneen kupoliin.
Joka tapauksessa, työpäivä oli kaikenkaikkiaan ihan kiva.

Kotona en kerinnyt kauaa olla ennen kuin Juha tuli hakemaan mua ja lähdettiin Järvenpäähän vetämään treenejä. Juuri ennen kuin Juha tuli paikalle, sain tekstiviestin, että olen voittanut kaksi lippua Idols-finaaliin 17.4. !!!
Maikkarin sivuilla oli kilpailu, jossa piti yhdistää idolin nimi ja hänen lapsuudenkuvansa. Hyvä tuuri ja siispä mennään ensi viikon sunnuntaina Lindan kanssa katsomaan Idolsia. :D
Loistavaa on myös se, että 28. päivä on Sonata Arctican keikka Nosturissa. Ollaan Lindan ja Niinan kanssa odotettu sitä jo useamman kuukauden. :) Aivan loistava bändi, varsinkin livenä!!

No, vedin siis treenit ensin junnuille ja meinasi mennä hermot. Joka viikko saa sanoa samasta asiasta, tehkää tämä näin, ei näin, eikä mitään hyötyä. Punnerrutin heitä sitten jonkin verran. Ei kai 60 punnerrusta ole liikaa 5-8- vuotiaille? :D:D Junnutreenien jälkeen ääni oli niin käheänä huutamisesta, etten tiennyt, miten pystyn vetää vielä aikuisten treenit perään. Luojan lykky, että nämä aikuiset ovat hyviä kuuntelijoita. Ei tarvinnut ääntään korottaa. :P
Takastulomatkalla käytiin Juhan kanssa kaupassa ja hän sitten päätti tyjentää pelikoneen. :D Muutamalla eurolla vajaa 40 euroa ulos.

Mutta tällaista tällä kertaa.
Kiitos jälleen ja kuulumisiin.
<3:llä, Jari

4 kommenttia:

  1. Heerrajumala :o mäen salee jaksa ees tehä noin paljoo punneruksiaa :o :D

    VastaaPoista
  2. Haha. :DDD Mä tein itse sen 60 ja sit annoin muiden lopettaa. Ne teki varmaan joku 15-20 maksimissaan. En mä oikeasti lapsia rääkkäis tuollain. :)

    VastaaPoista
  3. :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaai . Okra :33

    VastaaPoista