14. huhtikuuta 2011

Now I see the writing on the wall... Paranoia or perception?

Heiii!!

En ole toviin kirjoitellut, mutta nyt sitten taas kirjoittelen. :)
Tän postauksen aihe on juokseminen, mutta ennen kuin kerron juoksemisen ja minun suhteestani, kerron viime päivien tapahtumista pikaisesti. :)

Linda oli sunnuntaina kyläilemässä. Katsottiin Merlin, kaksi jaksoa Erikoisrajajääkäreitä ja Idols. Meidän molempien mielestä Hennariikan olisi pitänyt pudota, vaikka hän kauniisti lauloikin ja paremmin kyllä kuin Stina. Mutta kokonaisuutena Stina on huomattavasti parempi laulaja kuin Hennariikka. Noh, näin kävi ja ensi sunnuntaina mennään kannustamaan paikan päälle Alia, Hennariikkaa, Marttia ja Ilpoa. Vaikea kyllä sanoa, kuka voittaa. Tosi kiva sekin, että ensi jaksossa jokainen laulaa kaksi kappaletta. :) Nähdään siis enemmän esityksiä!!

Maanantaina oli ihan mukava työpäivä, mutta olin vaan tuttuun tapaani hirmu väsynyt, koska olin mennyt nukkumaan vasta joskus kahdelta ja heräsin sitten kuudelta. Eli ei paljoa tullut nukuttua.
Illalla mentiin Juhan kanssa taas Järvenpäähän vetää treenejä. Toiseksi viimeinen kerta, kun mentiin. Junnutreenien vetäminen on todella, todella haastavaa, sillä osaa kiinnostaa vain hippa ja kinuski, osa sentään haluaa treenatakin. Saan käyttää niin paljon ääntä treeneissä, että kärsin käheästä äänestä koko loppuviikon. :(

Tiistaina chillasin vain kotona ja join lämmintä teetä, jotta maanantain huutamisesta syntynyt kurkkukipu vähän edes hellittäisi - no, ei hellittänyt. :D Katelin myös Rakkauden anatomiaa.
Blackmore's Nightin liput tulivat postissa!!! JEI! Syyskuussa täytyy sit vain muistaa, mihin kaappiin laitoin ne. :P

Eilen katselin taas lisää Rakkauden anatomiaa ja sain sen loppuun. Voin kertoa, että ärsyttää SUURESTI, että tuotantokaudet päättyvät ns. kesken kaiken ja tosi tyhmäänn kohtaan. Sama on kaikkien sarjojen kanssa. No, onneksi minulla on vielä Housen viides tuotantokausi DVD-boksilla, joten aloitin sitä katsomaan vielä illalla.


Tänään maksoin opettajien Tallinnanreissun (mennään pariksi viikoksi Tallinnaan toukokuun puolivälissä) ja liityin Vihti Golf Clubin jäseneksi. :) Illalla treenaamaan, jos suinkin kykenen. Ääni on maassa, mutta jos oon huutamatta, niin kai sitä pystyy.

Tästä tuli nyt niiiin pitkä postaus, että taidan tehdä uuden postauksen siitä juoksusta myöhemmin. Nyt täytyy tehdä ruokaa ja katsoa Housea, ennen kuin lähtö tulee treeneihin.

¡Hasta luego calientes! <3
-Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti