10. huhtikuuta 2011

When the blazing sun is gone, When he nothing shines upon..

Heiii!

Eli parin postauksen jälkeen, takaisin Jewelin biiseihin. Tosin, tämä otsikko ei ole varsinaisesti Jewelin laulu..
Pätkä on Twinkle twinkle little star- kappaleesta. Suomalaisttain Tuiki tuiki tähtönen. :)

Viikonloppu on ollut aika tylsä. Perjantaina en tehnyt töiden jälkeen hirveästi mitään. Katsoin telkkaria ja söin liikaa suklaata. :D Ei tullut veronpalautuslappua vielä, ehkä ensi viikolla. Mielenkiinnolla odotan, tuleeko kuinka kovasti mätkyjä.. Viime vuonna sain ensimmäistä kertaa miinusmerkkisen lappusen kotiin, onneksi matkakustannukset pelastivat ja sain jouluna edes pikkuisen rahaa.
Eilen pelasin Sims3:sta pariinkiin otteeseen ja katselin muutamia jaksoja Rakkauden anatomiaa. Ennen kuin kaupat menivät kiinni, oli pakko käydä kaupassa ostamassa Aino-jäätelöä.. :P Harmi. että kaikki parhaat oli jo loppu, mutta ostin uuniomenan makuisen paketin. :) Sitten laitoin vain sekaan aitoa kaakaojauhoa ja nams! :P Söin koko paketin kerralla. :P Illalla katsoin vielä Biisikärpäsen ja Selviytyjät. Melko tylsä päivä siis eilenkin.

Tänään oon kerennyt pestä pari koneellista pyykkiä ja vielä pitäisi imuroida ja tiskata ennen kuin Linda tulee kylään. En katsonut eilen Merliniä, koska Linda missasi sen ja katsomme sen sitten yhdessä, kuten katsomme myös Idolsin. Viikon päästä muuten oon itse siellä katsomossa! ;)
Niin ja otin muuten valokuvia mun koulu- ja työkuvista ja teen niistä heti tämän postauksen perään postauksen, josta sitten näette, miten olen muuttunut.

Laitetaan tähän loppuun vielä video biisiin, jota olen kuunnellut myös melko aktiivisesti tässä viime päivinä:


-Jari<3

2 kommenttia:

  1. Kun tekee töitä, niin samalla maksaa veroja. Jos tulee maksettua vuoden aikana liikaa veroja, niin saa rahaa joulukuussa. Jos taas on maksanut liian vähän veroja, niin joutuu itse maksamaan. :(

    VastaaPoista