21. huhtikuuta 2011

Your head is humming and it won't go, in case you don't know, The piper's calling you to join him, .

Heippa! :)

Tiistaina kävin valokuvaamassa jo maanantaina näkemäni musikaalin, Jengin. Otin reilu 450 kuvaa, jotka pitäisi käydä läpi nyt Pääsiäisloman aikana. Saa nähdä, saanko aikaiseksi. :P
Tykkäsin siitä oikein kovasti. Laulajat ovat koulussamme taitavia, vaikka ei kukaan ihan puhtaasti osaakaan laulaa. Nautin todella ja se oli niin hauskakin, että sai ihan kunnolla nauraakin
Illalla oli matsitreenit. Pitkästä aikaa sai kaikkien kamojen kanssa höntsätä. Oli tosi hankalaa, kun ei ole varsinaisesti ottelua treenannut pitkään aikaan. Mutta oli huisin hauskaa! :) Joskin sain peukalooni ja etusormeeni sellaisen tällin, etten nyt ihan tiedä, onko sormet murtuneet vai ihan vain nivelet venähtäneet.. Vasentä kättä en saa nyrkkiin. :/

Eilen oli tosi mukava työpäivä, mutta aika tuntui menevän todella, todella hitaasti. Kahdeltatoista kun katsoin kelloa ja totesin, että KOLME tuntia vielä jäljellä, niin meinasi epätoivo iskeä. :D Sen jälkeen tosin aika tuntui menevän jo paljon nopeammin.
Kotona söin ruokaa ja lähdin treeneihin. Kävelin 4km Karhunkorven koululle, jossa Ramil oli pitkästä aikaa vetämässä treenit. Siinä onkin aivan loistava valmentaja! Seuramme paras ja hän on henkilökohtaisesti mulle kuin puuttuva isoveli. Huippuhyvät treenit olivat, tehtiin poomsea(=liikesarja) ja perustekniikkaa.
Treenien jälkeen kävelin vielä kotiin. Sitten olinkin kyllä ihan valmis jo menemään nukkumaan, mutta suihkun ja veljen kanssa puhelimessa höpötyksen takia nukkumaanmeno venyi melkein yhteen. :D
Lisäksi on mainittava, että sinnikäs tyttöystäväni sai Kandintyönsä palautettua. Reilut 30 sivua tekstiä, ei huonosti. :P

Tänään oli töissä tosi kiva päivä, mutta tuo ilman kosteus ei ole kiva asia. :/ Koko päivän tuntui siltä, että pian ukostaa. Mutta ei ainakaan vielä ole jyrissyt, enkä uskokaan, että enää jyrisee. :)
Tämä ilta menee Housea katsellessa ja jäätelöä syödessä. :P

Pääsiäisloma menee pyykkiä pestessä ja lenkkeillessä. Huomenna olen menossa kaverini kanssa lenkille aamusta ja lauantaina tyttöystäväni veljen kanssa. :) Alkaa näin ihan kunnolla lenkkeilykausi.

Nyt voisin itse asiassa kertoa tässä samalla lenkkeilyinnostuksestani.
Olen aina tykännyt käydä lenkillä, mutta kun veljeni muutti seitsemän vuotta sitten pois kotoa, on lenkkeily ollut aika yksinäistä puuhaa. Olen juossut aika satunnaisesti viime kesään asti, kunnes aloitin sen ihan tosissani.
Koko viime kesän juoksin 30-40km viikossa ja syyskuussa kävimme veljeni kanssa juoksemassa Midnight Runin, johon olemme menossa tänäkin vuonna. Lisäksi 21.5. on eXtreme Run, johon meidän on molempien tarkoitus osallistua.
Lenkkeily on kivaa ja mieltärauhoittavaa ajanvietettä, ainoa vain, ettei lenkkikaveria ole oikein tahtonut löytyä. Ihmiset ovat liian laiskoja ja tietokoneriippuvaisia, etteivät lenkilläkään edes käy. Toinen on itsensä vähättely, ettei pysy muka mun perässä kun kunto on huonompi. Vaikka tykkäänkin kovaa juosta, niin se johtuu vain siitä, ettei ole kaveria säätelemässä sitä vauhtia. Pitäisi juosta paljon rauhallisemmin, mitä yleensä juoksen.
Viime syksynä ostin ensimmäiset juoksutrikooni ja lisäksi ostin aivan sikamageet lenkkarit, joista pari kuvaa tässä:


Mun mielestä ainakin ihan kipeen hienon väriset! :P Vielä kun löytäisi suunnilleen samaa sävyä olevan juoksutakin, niin olisi loistavaa! :)

Mutta nyt katsomaan sitä Housea. Kiva, jos jaksoitte lukea tähän asti. :)

-Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti