23. huhtikuuta 2011

Run to me, I'll run to you Let me crash into you..

Moikka!!

Torstai-ilta ei mennytkään Housen parissa kun unohduin taas koneelle. Säädin muutamien valokuvien värejä ja laitoin ne nettiin. :)

Eilen aamulla pesin pari koneellista pyykkiä, ennen kuin kaverini tuli ja lähdimme lenkille. Kyseessä oli ihan reipas kävelylenkki mukavassa vesisateessa... Noh, ei se mitään, en ole sokerista, vaikka aika herkku olenkin. ;)
Tuli talssittua vajaat 5km ja aikaa meni 45 minuuttia suunnilleen. Oli oikein mukavaa. :)

Sitten tiskasin kotona, tarkiotuksena olla valmis ennen kuin Linda tulee, mutta toisin kävi. Unohduin aina tasaisin väliajoin koneelle ja sitten Linda olikin jo oven takana. :D Noh, imuroin vielä ja sitten alettiin katsoa Detroitia. josta meillä oli seitsemän jaksoa näkemättä.
Välissä kävimme Caprissa hakemassa pitsat ja jatkettiin Detroitia eteenpäin. Vielä illemmalla käytiin kävelemässä viitisen kilometriä ja voi jösses, mikä auringonpaiste!! Olisin voinut kävellä vaikka koko yön, jos olisi vain aurinko paistanut. :) "Eksyttiin" hieman, kun käännyttiin yhdestä haarasta väärään suuntaan, josta ei ollutkaan suoraa tietä takaisin. Mentiin sitten jonkin varastoalueen läpi ja jouduttiin hyppimään aidan yli. :D
Loppuilta meni taas Detroitin kanssa ja Linda lähti kotiin.

Tänään olen taas pessyt pari koneellista pyykkiä. Seuraavan koneellisen jälkeen käyn juoksemassa pikkuisen lenkin, kun tuolla on noin hieno ilma! :) Toivottavasti pysyisikin tuollaisena!!
Muuta ohjelmaa ei toistaiseksi tälle päivälle olekaan. Ensin lenkki piti tehdä Lindan pikkuveljen kanssa, mutta hän joutuikin töihin.

Viikon päästä on Vappu ja mennään Lindan kanssa mun veljen ja hänen avovaimonsa luokse. Käydään Kaivopuistossa, pelataan Singstaria ja Buzz-visaa. Ja tottakai syödään hyvin. Veli ja hänen avovaimo ovat molemmat kokkeja ammateiltaan. :) Alkoholia en aio juoda, kun päätin Uuden vuoden aattona, että tämä vuosi on tipaton. En kyllä muutenkaan ole juonut kuin pari kertaa vuodessa.
Niiin, ja veli kun osti tuossa jokunen päivä sitten moottoripyörän, niin sitä täytyy käydä kokeilemassa myös! :)

Pyykkitupaan ------------->
<3:llä, Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti